Com es carreguen els vehicles elèctrics?

//Com es carreguen els vehicles elèctrics?

Com es carreguen els vehicles elèctrics?

Per la recàrrega de vehicles elèctrics es necessari connectar-los a la xarxa elèctrica durant un temps suficient per la càrrega completa de les bateries. El temps necessari dependrà de la potència disponible en el punt de recàrrega i la capacitat de les bateries del vehicle.

D’aquesta manera, per la recàrrega necessitarem un cable específic i un equip de recàrrega. En propers articles parlarem dels tipus de connectors que existeixen i dels equips de recàrrega que trobem actualment al mercat i les seves característiques tècniques.

A nivell d’usuari, es distingeixen dos tipus de recàrrega; la recàrrega vinculada i la recàrrega d’oportunitat. La recàrrega vinculada es aquella que es realitza en l’aparcament habitual del vehicle i on hi passa la major part del temps que està estacionat. Les recàrregues d’oportunitat són aquelles que es realitzen en d’altres aparcaments, com pugui ser a la via pública, en centres comercials, aparcaments públics, i un llarga llista de llocs públics on estacionem els nostres vehicles. En aquest tipus de recàrrega, també s’inclouen les estacions de servei actuals, on fent-hi una parada de uns 25-30 minuts, podrem recarregar per complet les nostres bateries amb equips de recàrrega super ràpida. Cada situació requerirà d’uns equips de recàrrega diferents i especificacions tècniques concretes.

“Els vehicles elèctrics es carreguen connectant-los a la xarxa elèctrica. Necessitarem equips de recàrrega i cables específics”

By | 2017-07-26T07:47:34+00:00 Setembre 9th, 2015|Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada