Avís Legal

/Avís Legal
Avís Legal 2017-09-13T08:36:27+00:00

Avís Legal

En compliment amb la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI),

Enginyeria Classe A S.L.P. facilita a continuació les seves dades registrals i de contacte:

Propietari / Titular de la pàgina web:

Enginyeria Classe A S.L.P.

CIF: B65356271

Domicili Social:

C/ Casanova, 27 2º3ª,

08011 – Barcelona.

Tf. +34 93 289 29 49

Web: www.enginyeria-classea.cat

Email: classea@enginyeria-classea.cat

Dades Registrals:

Societat inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, Vol. 42157, Foli. 182, Fulla B. L’empresa (a continuació EL VENEDOR) amb N.I.F B65356271 inscrita al Registre Mercantil de Barcelona. Amb domicili a Carrer Casanova, 27 2º3ª, 08011 de Barcelona i compte email classea@enginyeria-classea.cat (des d’ara EL DOMICILI DEL VENEDOR)

Legislació

Amb caràcter general, les relacions entre Enginyeria Classe A S.L.P. amb els usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc Web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

Ús i accés dels usuaris

L’usuari queda informat, i accepta, que l’accés als continguts de la citada Web no suposen, en cap cas, l’inici d’una relació comercial amb Enginyeria Classe A S.L.P., i en cap cas constitueix assesorament legal o professional.

Propietat intelectual i industrial

Els drets de propietat intelectual del contingut de les pàgines Web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat d’Enginyeria Classe A S.L.P. i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altre activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines Web ni tant sols citant les fonts, excepte consentiment per escrit d’Enginyeria Classe A S.L.P.

Contingut de la web i enllaços link

Enginyeria Classe A S.L.P. es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en les seves pàgines Web, podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a la citada informació a certs usuaris.

Enginyeria Classe A S.L.P. no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en pàgines Web de tercers a les que es pugui accedir per “links” o enllaços desde qualsevol pàgina Web propietat d’Enginyeria Classe A S.L.P. , La presència de “links” o enllaços en les pàgines Web d’Enginyeria Classe A S.L.P. tenen finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggerència, invitació o recomanació sobre els mateixos.