Demana la teva subvenció per la instal·lació de punts de recàrrega  · 
PLA MOVES 2020 
· T'ajudem: 644 027 985 · info@mesenergia.cat

Avís Legal

En compliment amb la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI),

Ingenieria de Recarga SLU. facilita a continuació les seves dades registrals i de contacte:

Propietari / Titular de la pàgina web:

Ingenieria de Recarga SLU
CIF: B25846973

Domicili Social:

Camí Rigatell, 8 
25724 – Martinet.
Tf. 644027985
Web: www.mesenergia.cat
Email: info@mesenergia.cat

Legislació

Amb caràcter general, les relacions entre Ingenieria de Recarga SLU amb els usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc Web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

Ús i accés dels usuaris

L’usuari queda informat, i accepta, que l’accés als continguts de la citada Web no suposen, en cap cas, l’inici d’una relació comercial amb Ingenieria de Recarga SLU, i en cap cas constitueix assesorament legal o professional.

Propietat intelectual i industrial

Els drets de propietat intelectual del contingut de les pàgines Web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de Ingenieria de Recarga SLU i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altre activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines Web ni tant sols citant les fonts, excepte consentiment per escrit de Ingenieria de Recarga SLU.

Contingut de la web i enllaços link

Ingenieria de Recarga SLU es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en les seves pàgines Web, podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a la citada informació a certs usuaris.

Ingenieria de Recarga SLU no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en pàgines Web de tercers a les que es pugui accedir per “links” o enllaços desde qualsevol pàgina Web propietat de Ingenieria de Recarga SLU. , La presència de “links” o enllaços en les pàgines Web de Ingenieria de Recarga SLU tenen finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggerència, invitació o recomanació sobre els mateixos.

Scroll to Top